Menü
Program
 

A TANÍTÁS MINT ÉRTELMISÉGI HIVATÁS

TANULMÁNY A PEDAGÓGUSOK KOLLEKTÍV MOBILITÁSI ESÉLYEIRŐL könyvbemutató

"A tanítás hivatás" - ki ne hallotta volna már ezt a mondatot? De mi áll ennek hátterében? Mi jellemzi a hazai tanárképzés múltját, jelenét?

Ezt a témát járja körül Révész Judit: A TANÍTÁS MINT ÉRTELMISÉGI HIVATÁS – TANULMÁNY A PEDAGÓGUSOK KOLLEKTÍV MOBILITÁSI ESÉLYEIRŐL című munkája.

"Mitől „profi” egy tanár? Mitől lehet hatékonyabb az oktatási rendszer? Hogyan válhatna vonzóbbá a tanári pálya?"- többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ a szerző. 

A Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány kiadásában megjelent munkát Falus Iván egyetemi tanár, a neveléstudományok doktora mutatja be 2018. szeptember 20-án, 17:00-kor. A rendezvénynek helyet ad az ELTE: 1088 Budapest, Mzúzeum krt. 6-8., főépület 21-es terem, Néprajzi Intézet Könyvtára. A program házigazdája Szegedy Maszák Anna. 


Letöltés

Támogatóink
Együttműködő partnereink
Közösségi média
Az adó 1%-ának felajánlása
A Magyar Történelmi Társulat köszönettel fogad minden olyan támogatást, amely hozzásegíti tudományos és ismeretterjesztő céljai megvalósításához (adószám: 19007706-1-43). Ha a Századokat támogatná, akkor a Századok Alapítványt (adószám: 19657985-1-43) tüntesse fel a nyilatkozaton. Köszönjük.