Menü
Új Közneveles

Az  Új Köznevelés havilap az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet folyóirata, mely az új kezdeményezésekről szóló információkat, módszertani példákat, pedagógus példaképeket és jó gyakorlatokat kívánja megosztani magazinos formában a pedagógusokkal. A lapban élvezhető szakmai írások kapnak helyet, melyeket a publicisztikai műfajok sokfélesége jellemez, hiteles személyiségek, véleményformálók megszólaltatásával, példaadó iskolai kezdeményezések megismertetésével.

A havilapba a Magyar Történelmi Társulat Tanári Tagozatának tagjai is rendszeresen publikálnak.

A Mi világunk című rovatban minden hónapban egy jeles személyhez vagy eseményhez köthető évfordulóról emlékeznek meg a szerzők. 

Amellett, hogy az Új Köznevelés lapszámait minden iskola egy példányban ingyenesen megkapja, a folyóirat online is olvasható. Az aktuális és archív lapszámok itt  olvashatók. 

Támogatóink
Együttműködő partnereink
Közösségi média
Az adó 1%-ának felajánlása
A Magyar Történelmi Társulat köszönettel fogad minden olyan támogatást, amely hozzásegíti tudományos és ismeretterjesztő céljai megvalósításához (adószám: 19007706-1-43). Ha a Századokat támogatná, akkor a Századok Alapítványt (adószám: 19657985-1-43) tüntesse fel a nyilatkozaton. Köszönjük.