Menü
Program
 

Életre nevelni

A nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetem Neveléstudományi Intézete a Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Tanító- és óvóképző szakkal közösen második alkalommal szervezi meg 2018. október 12-én II. Oktatás határhelyzetben című tudományos konferenciáját, melynek idei címe: Életre nevelni.

A konferencián olyan területeket érint, mint a kisebbségi oktatás kihívásai, a művészeti oktatás jelenkori perspektívái, alternatívák az oktatásban, felsőoktatási kutatások, de lesz még szó például a két- és többnyelvűség, illetve a kisebbségi nyelvhasználat az oktatásban témákról is. Emellett érint a konferencia nevelésszociológiai, neveléstörténeti, szakmódszertani, pszichológiai és más pedagóguskutatásokat is. Fókuszban lesz a személyiség és társadalom, továbbá a tanítás és tanulás egyaránt.

Bővebb információ a konferencia oldalán.

Támogatóink
Együttműködő partnereink
Közösségi média
Az adó 1%-ának felajánlása
A Magyar Történelmi Társulat köszönettel fogad minden olyan támogatást, amely hozzásegíti tudományos és ismeretterjesztő céljai megvalósításához (adószám: 19007706-1-43). Ha a Századokat támogatná, akkor a Századok Alapítványt (adószám: 19657985-1-43) tüntesse fel a nyilatkozaton. Köszönjük.