Menü
Hír
 

Online Teaching in the Visegrád Region nemzetközi projekt

2022. február 17-20. között Prágában találkozott először személyesen az Online Teaching in the Visegrad Region nemzetközi projektcsapat, amelynek a Magyar Történelmi Társulat Tanári Tagozata is konzorciumi partnere.

A csehországi találkozón résztvevő projektpartnerek összegezték a fél éve tartó együttműködés első tapasztalatait, véglegesítették a projekt keretei között készülő tanári kézikönyv, illetve a V4 közös történetének kommunista szakaszát bemutató digitális tananyagok kereteit és tartalmát. 

A rendezvényen Horváth Emese és Lutter Andrásné Hegedűs Ildikó tananyagfejlesztőként, Dr. Kojanitz László szakértőként, Fodor Richárd pedig magyarországi koordinátorként vett részt.

A projekt következő fázisában a szakértői csoport módszertani segédletet, a fejesztőcsapat pedig a történelmet bemutató digitális tananyagokat fejleszt.

 A projekt a Nemzetközi Visegrádi Alap finanszírozásában, az EuroClio koordinálásával és 4 visegrádi történelemtanár szervezet részvételével valósul meg.

Támogatóink
Együttműködő partnereink
Közösségi média
Az adó 1%-ának felajánlása
A Magyar Történelmi Társulat köszönettel fogad minden olyan támogatást, amely hozzásegíti tudományos és ismeretterjesztő céljai megvalósításához (adószám: 19007706-1-43). Ha a Századokat támogatná, akkor a Századok Alapítványt (adószám: 19657985-1-43) tüntesse fel a nyilatkozaton. Köszönjük.