Menü
Hír
 

Nemzetközi együttműködés a visegrádi történelemtanításért - felhívás

A MTT Tanári Tagozata csatlakozott egy online történelemtanítást támogató EuroClio projekthez, amely során a visegrádi nemzetek történelemtanítást támogató szervezetei dolgoznak közösen az online tanítás és a történénelemdidaktika innovációinak terjesztése és népszerűsítése érdekében.

Olyan történelemtanárokat keresünk, akik izgalmas tanórákat terveznek online alkalmazás segítségével. A kiválasztott történelemtanárok párokban 2-2 online didaktikai feladatot készítenek el, mely a Historiana felületen lesz elérhető, valamint számos segédlet és kiadvány készül a projekt keretében szakértő tanácsadók bevonásával.

A résztvevők egyszeri 350 eurós bérezés mellett online tréningen és támogatott prágai személyes workshopon vesznek részt, ahol az online tanítás nemzetközi szakértőitől tanulhatnak.

További részletek a csatolt projektleírásban.

Jelentkezni itt lehet január 2-ig.

A projektről bővebben olvashatnak itt.

Kérjük olvassák el figyelmesen az eredeti angol CALL FOR AUTHORS felhívást!

 


Letöltés

Támogatóink
Együttműködő partnereink
Közösségi média
Az adó 1%-ának felajánlása
A Magyar Történelmi Társulat köszönettel fogad minden olyan támogatást, amely hozzásegíti tudományos és ismeretterjesztő céljai megvalósításához (adószám: 19007706-1-43). Ha a Századokat támogatná, akkor a Századok Alapítványt (adószám: 19657985-1-43) tüntesse fel a nyilatkozaton. Köszönjük.